Dom krajanov Brezovica pri Gradinu - oprema družabnih prostorov

Martina Martina  –  11. 07. 2022  –  Območje 5
dom krajanov brezovica (1).jpg
dom krajanov brezovica (1).jpg

Zakaj ta predlog? Katero temo, težavo oz. izziv projektni predlog naslavlja?

Prostovoljno gasilsko društvo Gradin in Krajevna skupnost Gradin razpolagata s skupnimi prostori kateri so namenjeni uporabi krajanom. Gasilsko društvo ima za krajane vedno na razpolago manjše bivalne prostore, kateri so pred leti že služili za nastanitev družine, ki se je soočala z izrednimi razmerami. Krajevna skupnost je zaključila zasteklitev terase, katera bo namenjena krajanom za kulturne in ostale prireditve. Skupaj si želimo še dodatno opremiti oba prostora, tako da bi najbolje koristila krajanom in ostalim uporabnikom le teh prostorov.

Kaj konkretno predlagate? Kaj je bistvo vašega predloga? Kaj se bo zgodilo?

Predlagamo ureditev bivalnih prostorov s priročno kuhinjo in zmogljivejšim hladilnikom, klimami za ogrevanje in hlajenje, dva sobna televizorja ter zamenjavo kompleta že dotrajane posteljnine ter vzmetnic. Na zastekljeni terasi bi potrebovali vse potrebno za izvedbo raznih dogodkov. V prvi vrsti za ogrevanje oz. hlajenje prostora bi potrebovali klimatske naprave. Za izvedbo kulturnih dogodkov potrebujemo: Zatemnitvene zavese(zunanje žaluzije), projektor, platno ter ozvočenje. Dodatno še 15 kompletov miz in stolov ter hladilnik.

Kako naj bi se projekt izvedel? Katere aktivnosti bi bilo treba izpeljati?

Montaža klimatskih naprav, zunanjih žaluzij, projektorja ,platna, ozvočenja ter montaža kuhinje. Nabava kompletov miz, hladilnikov in posteljnine

Kje konkretno naj bi se projekt izvajal?

V prostorih Krajevne skupnosti Gradin ter Prostovoljnega gasilskega društva Gradin, Brezovica pri Gradinu 1b, 6272 Gračišče

Časovni okvir: kdaj naj bi se projekt izvedel?

Projekt bi se izvedel v letu 2023.

Kaj bi se po izvedbi projekta spremenilo, izboljšalo?

Krajanom ter ostalim potencialnim uporabnikom, bi bila zagotovljena kakovostnejša uporaba prostorov. Izboljšali bi pogoje nudenja usluge za kulturne prireditve, družabna srečanja ter možnost nastanitve ob izrednih razmerah.


Dokumenti (1)


Vrednost projekta: 40000 €Nima definiranih mejnikov